OpenFest е конференция, посветена на свободната култура, свободния софтуер и софтуера с отворен код, свободното споделяне на знания. Това е 19-то издание и първото, което ще се проведе на открито. Ще бъде и излъчено наживо онлайн.

Новини | Вижте всички

Запази си тениска

Тази година също можете да си поръчате тениска! Избор за цвят, размер и дизайн е наличен тук. Предварителното запазване ни дава възможност да осигурим достатъчно бройки.

виж цялата новина

Станете част от екипа на OpenFest

И тази година набираме доброволци, които да станат част от екипа на OpenFest. Тук можете да научите кои са екипите, които правят събитието и да кандидатствате, за да станете част от тях.

виж цялата новина

Зов за лектори

Ако имате интересна лекция, идея или проект, за които искате да разкажете на OpenFest 2021, кандидатствайте на https://cfp.openfest.org/.

виж цялата новина

Лятно издание на OpenFest 2021

Организаторите представят първо издание на открито на познатото събитие. В трудни времена са необходими нови решения. И така, водени от желанието за среща и общуване, организаторите на OpenFest взеха решение да поканят всички, съпричастни с отворената култура, на 19-ото издание, този път на открито – в Борисовата градина. Мястото на провеждане е отвореното пространство на […]

виж цялата новина

Спонсори

storpool logoipacct logo

Партньори

initlab logodevbg logodevstyler logo

Място: клуб "Маймунарника", Борисова градина, София, България

С тролейбус

Линии 3, 4, 5 и 11 до спирка Българска Телеграфна Агенция.

С автобус

Линии 204, 213, 280, 304, 505, 604 до спирка Орлов Мост.

Линии 76, Е84, Е184 до спирка Българска Телеграфна Агенция.

С метро

Линия М3 до метро станция Орлов Мост.

Линии М1, М4 до метро станция Национален Стадион Васил Левски.