StorPool Storage – Златен спонсор на OpenFest 2021

Щастливи сме да съобщим, че за поредна година StorPool Storage подкрепя OpenFest и open source общността в България. Иновативната българска софтуерна компания се включва като златен спонсор на тазгодишното ни събитие в Маймунарника на 14 и 15 август. Запознайте се с екипа на StorPool на техния щанд и участвайте в игрите, които те са подготвили за вас!

За StorPool Storage

StorPool Storage е основана през 2011 и не спира да се развива с бързи темпове. Въпреки глобалната пандемия, от StorPool не усещат забавяне в своето развитие и през 2020 отчитат над 70% растеж на компанията. Това се дължи основно на високото качество на продукта, който разработват, което им печели силни позиции на световния пазар за сторидж решения. Универсалността и високото качество на софтуера дават възможност на компанията да се класира сред топ вендорите на software-defined storage в света, нареждайки се до технологични гиганти като IBM, Dell, HPE, NetApp, Nutanix и други.

StorPool Storage печели заслужената награда “Software Defined Storage (SDS) Vendor of the Year” на престижните награди в сферата на сторидж решенията “2020 Storage Awards”. През 2020 StorPool Storage е включена в престижната класация “Deloitte Fast 50 Central Europe”. Компанията е сред 50-те с най-голям ръст на приходите за последните четири години и е отличена като една от най-бързо растящите IT компании в Централна и Източна Европа.

StorPool Storage на OpenFest 2021

От StorPool за поредна година подкрепят  OpenFest и open source обществото и ще се включат като Gold спонсор на събитието. От компанията и тази година ще имат лектор на OpenFest: Боян Кроснов, Chief of Product и съосновател на StorPool Storage, който ще говори за Linux High Performance IO. Не пропускайте да посетите щанда на StorPool Storage на OpenFest 2021, да се запознаете с екипа им и да се включите в техните предизвикателства!

И тази година от StorPool са ви подготвили страхотни игри, с които да ви предизвикат. Каним всички участници в OpenFest 2021 да се включат в техните задачи, които могат да ви донесат много свежи награди!

Открийте условията на техническата игра, подготвена за OpenFest 2021 и актуалните предложения за работа на StorPool Force Page. И нека силата бъде с вас!

StorPool не спира да се разраства. Станете част от звездния им екип!

StorPool е една от малкото IT компании в България, които разработват собствен продукт и успяват да се конкурират успешно на международния пазар. Компанията цени високо креативността и мотивацията на хората в екипа. На тях се дължи успеха на StorPool и високите резултати, които продължават да постигат всяка година.

От компанията вярват, че всяка водеща компания е продукт на изключителни хора. Работят усилено, за да изградят световна иновация от България. Поставят целите си високо и не спират да търсят проактивни хора, които мислят извън рамката и ще станат част от изграждането на нещо специално!

Стани част от екипа на StorPool! Приеми предизвикателството, като изпратиш CV на force@storpool.com

14 и 15 август 2021 г.
клуб "Маймунарника", Борисова градина, София, България

Спонсори

storpool logoipacct logo

Партньори

initlab logodevstyler logodevbg logo

Място: клуб "Маймунарника", Борисова градина, София, България

С тролейбус

Линии 3, 4, 5 и 11 до спирка Българска Телеграфна Агенция.

С автобус

Линии 204, 213, 280, 304, 505, 604 до спирка Орлов Мост.

Линии 76, Е84, Е184 до спирка Българска Телеграфна Агенция.

С метро

Линия М3 до метро станция Орлов Мост.

Линии М1, М4 до метро станция Национален Стадион Васил Левски.