Спонсори и партньори

Ако имате желание да подпомогнете най-голямата българска конференция, насочена към Free & Open Source Software и свободното споделяне на знания, можете да се свържете с нас на:

Email: sponsors@openfest.org

Телефон: +359886149067

Several Clouds предоставя облачни и DevOps професионални услуги и допълване на екипи. Ние имаме изключителна страст към публичния облак и DevOps културата и практики, с всички плюсове, които носят на един бизнес – подобрено софтуерно разработване и опериране в глобален мащаб. Множество от решенията, които доставяме за наши клиенти са базирани на софтуер с отворен код и бихме искали да подкрепим българската общност.

„HackSoft е българска софтуерна компания, която се занимава с „end-to-end“ софтуерни разработки. HackSoft започва като малък проект, случващ се между курсовете по програмиране на HackBulgaria, като 9 години по-късно компанията работи с клиенти от цял свят. Визията на компанията е да удовлетворява нуждите на клиентите си, създавайки софтуерни решения, докато предразполага екипа си да се чувства като едно голямо семейство. Основният технологичен фокус на компанията е Python, Django, TypeScript, React и AWS, а от скоро и PHP & Laravel.“

SiteGround е сред водещите технологични компании и глобални лидери в сферата на уеб хостинг и софтуер услугите в света. С повече от 19 години глобален опит, днес са най-голямата независима компания в своята сфера на дейност, със сървърни центрове в Европа, Азия и Америка и над 2.8 милиона домейна на клиенти в световен мащаб. Отличена като “Най-добър работодател в България” в IT сферата три години подред 2015г., 2016г., 2017г. както и за 2022г. в независимо проучване на международния консултант Aon Hewitt.

initlab logo

init Lab е Hackerspace на София, място за събиране на различни хора с хакерско мислене и интересни идеи.

StorPool вярва, че зад всяка иновация и успешен продукт стои екип от изключителни хора. Интелектът и упоритата работа на екипа ѝ са основна движеща сила и на тях се дължи успехът на StorPool. Те са двигателят, който кара компанията да продължава да се развива, да предоставя още по-добър продукт и да затвърждава своята позиция на световния пазар за сторидж решения.