Играта на OpenFest 2023 с партньорите ни от 5kmrun.bg продължава

Играта на OpenFest 2023 с партньорите ни от 5kmrun.bg продължава. Помогнете да развием мобилното приложение на 5kmrun.bg за Андроид и iPhone – и може да спечелите една от три страхотни награди, които сме приготвили за вас –


– 1во място – OLinuXino LIME2 мини сървър от Олимекс
– 2ро място – ESP32 модул
– 3то място – чаша и бандана с логото на OpenFest

Може да изберете да работите по някоя от задачите, изброени в GitHub хранилището на приложението – https://github.com/etabakov/fivekmrun-app/issues – или да проявите креативност и да прецените какво ново като функционалност, документация, инфраструктура, автоматизирани тестове и т.н. е ценно да се добави към приложението. При нужда от помощ или ако имате допълнителни въпроси, може да се включите в Дискорд канала на 5kmrun – https://discord.gg/EemcwBNnq7 . Времето за работа е до неделя, 17ти Декември, 19:30. Очакваме да ни изпратите вашата работа под формата на Pull Request в GitHub, победителите ще бъдат избрани от жури от 3ма души и обявени на тук на сайта ни и в социалните мрежи ден-два след това.

Мартин Стоев вече си спечели Raspberry Pi Zero W по време на първия етап на играта, като добави две нови функционалности към приложението – Предстоящи и Минали събития събрани на едно място, и възможност за добавяне на 5kmrun баркодове в Google Wallet. Включете се и вие!

4-ти и 5-и ноември 2023 г.
форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

Спонсори

rx-mBlankfactor

Партньори

Нов Български УниверситетpurewaterФСС про ФМИСофия Тех Паркipacct logoБанкер5kmBulStreaminitlab logo

Място: форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

С тролейбус

Тролеи 5 и 8 до спирка София Тех Парк.

Тролей 4 до спирка Площад на авиацията.

С автобус

Автобуси 73, 84, 184 и 306 до спирка София Тех Парк.

Автобус 305 до спирка Площад на авиацията.

Карта на всички маршрути (натиснете върху нея, за да увеличите изображението):

Карта на OpenFest