StorPool Storage отново подкрепя OpenFest и през 2023

Вече можем да обявим и един от първите спонсори на OpenFest 2023 – StorPool Storage. Компанията подкрепя OpenFest за поредна година, като се включва като afterparty спонсор. Ще можете да се запознаете и да поговорите с екипа им както на техния щанд по време на конференцията, така и на партито в неделя.

За StorPool Storage

StorPool Storage е изцяло българска компания, която разработва софтуерен продукт за дистрибутирано съхранение на данни в облачни среди. Решението се използва от водещи компании в цял свят, които обслужват милиони потребители. Уникалното софтуерно решение помага на големи корпорации, SaaS вендори и доставчици на IT услуги да предоставят бързи и надеждни услуги на своите крайни потребители. Идеално решение е за фирми, които управляват собствена cloud инфраструктура в голям размер и трябва да я оптимизират, за да разрешат сторидж проблемите, които изпитват и да отговорят на нарастващите нужди от производителност, бързина и скалируемост на своите клиенти. Универсалността и високото качество на софтуера дават възможност на компанията да се класира сред топ вендорите на software-defined storage в света, нареждайки се до технологични гиганти като IBM, Dell, HPE, NetApp, Nutanix и други.

StorPool Storage е основана през 2011 и не спира да се развива с бързи темпове. Компанията печели отличието “Software Defined Storage (SDS) Vendor of the Year” на престижните награди в сферата на сторидж решенията “Storage Awards” за 2020 г., както и “Software Defined Storage (SDS) Company of the Year” през 2023 г. StorPool Storage е включена в престижната класация “Deloitte Fast 50 Central Europe” и в списъка на отличените като най-бързо растящи фирми в Европа на Financial Times и Statista: FT 1000. Компанията е сред 50-те с най-голям ръст на приходите за последните пет години и е отличена като една от най-бързо растящите IT компании в Централна и Източна Европа.

StorPool Storage на OpenFest 2023

StorPool Storage постига своите изключителни резултати благодарение на екипа на компанията, който ежедневно решава интересни технически предизвикателства в storage казусите на клиенти от над 30 държави на 4 континента. StorPool създават иновации в storage решенията на световно ниво, благодарение на проактивността и креативността на хората в екипа си.

Ще можете да се видите с тях на щанда им на OpenFest 2023, да поговорите с хората, които участват пряко в създаването на иновативния продукт на компанията, да тествате знанията и уменията си в техните игри и да научите повече за попълненията, които търсят в екипа си. Заповядайте на щанда им или на техния сайт, за да се запознаете с професионалистите в екипа на компанията и да научите за кариерните възможности за развитие като част от екипа на StorPool Storage.

4-ти и 5-и ноември 2023 г.
форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

Спонсори

rx-mBlankfactor

Партньори

БанкерBulStreamСофия Тех Паркipacct logoНов Български Университет5kminitlab logoФСС про ФМИpurewater

Място: форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

С тролейбус

Тролеи 5 и 8 до спирка София Тех Парк.

Тролей 4 до спирка Площад на авиацията.

С автобус

Автобуси 73, 84, 184 и 306 до спирка София Тех Парк.

Автобус 305 до спирка Площад на авиацията.

Карта на всички маршрути (натиснете върху нея, за да увеличите изображението):

Карта на OpenFest