Telebid Pro – спонсор на OpenFest 2022

Ние от Телебид Про сме специализирани в познаването и използването на Open Source проекти като: Linux, Debian, Rust, Node.js, PostgreSQL, Redis, Nginx, Perl и др. Постоянно експериментираме, тестваме и разширяваме обхвата на технологиите, с които работим.

За тазгодишния Open Fest наши колеги подготвиха:

  • Лекция на тема „Streaming репликация в PostgreSQL за средни по размер бази данни“. Лекцията имаше за цел да представи предизвикателствата и решенията за тях при активиране и конфигуриране на PostgreSQL streaming репликация за средни по размер бази данни (между 5-15 TB).
  • Workshop за open-source инструмента pgBaRMan (PostgreSQL Backup and Recovery Manager) за управление на архивни копия (backup) и възстановяване след неочаквана злополука (disaster recovery).

Телебид Про е софтуерна продуктово-ориентирана компания, специализирана в разработване на специализирани бизнес системи и софтуер. Мисията ни е насочена към добавяне на стойност към бизнес целите на клиентите ни чрез консултиране, проектиране, интегриране и внедряване на нови технологични решения. Ключово за дейността ни е поддържането на висококвалифициран екип. Гордеем се с нашата екипна култура, която насърчава отворената комуникация и обмяната на мнение между колегите в екипа ни.

    


15 и 16 октомври 2022 г.
форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

Спонсори

ipacct logostorpool logo

Партньори

initlab logodevbg logocokitchen logo

Място: форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

С тролейбус

Тролеи 5 и 8 до спирка София Тех Парк.

Тролей 4 до спирка Площад на авиацията.

С автобус

Автобуси 73, 84, 184 и 306 до спирка София Тех Парк.

Автобус 305 до спирка Площад на авиацията.

Карта на всички маршрути (натиснете върху нея, за да увеличите изображението):

Карта на OpenFest