Благодарим на HALO DX за подкрепата!

Хейлоу Диагностикс е технологичен стартъп в сферата на образната диагностика. Основната цел на компанията е модернизиране на услугата „радиологично изследване“ (рентгеново, ЯМР, компютърна томография). Голяма част от технологичния екип на компанията се намира в София. 

Иновативният подход на компанията свързва установени дългогодишни технологии и системи базирани на медицински технологични стандарти (DICOM, HL7) и модерните начини за доставка на услуги (SaaS), като същевременно отваря врата за допълнителни подобрения към всички участници в процеса – пациенти, доктори, радиолози. Компанията цели изграждането на цялостна система за управление на радиологичен бизнес (състоящ се от десетки или стотици центрове, организирани в бизнес звена) предоставяща функционалности по (1) управление на заявки за радиологични изследвания, (2) потребителски акаунти и лесно записване на час, (3) бърза и качествена услуга по разчитане на радиологичното заснемане, (4) помощ при комуникацията със застрахователни компании, (5) разплащания и други. 

Хейлоу се стреми да намери най-добрите и способни умове, да им даде максимална автономност (в рамките на разумни процеси, времеви и технически рамки), за да блеснат и доставят най-добрите решения! Екипа на компанията е изграден от опитни професионалисти работили в световни гиганти като: Google, Microsoft, VMware, Uber, Netflix, 23andMe, Splunk и с разнообразен опит в изграждането както на системни решения, така и на потребителски услуги. Ако искате да научите повече за компанията и отворените позиции, може да се свържете с директора на офиса в София

7-и и 8-и ноември 2020 г.
онлайн

Спонсори

SAPsuse logoLogo Paysafe_1sumup logoVMWARE Bulgaria logohalo-dx

Партньори

Място: онлайн