StorPool подкрепя OpenFest Online Talks 2020

За поредна година StorPool подкрепя open-source общността и споделя емоцията на тазгодишното издание на OpenFest с всички вас! Въпреки предизвикателствата, които 2020 постави, компанията е един от стабилно развиващите се изцяло български бизнеси, които съумяват да изпълняват високите цели, които са си поставили. Открийте StorPool на техния виртуален щанд, където можете да разберете повече за компанията и нейната сфера на дейност. И тази година от StorPool са ви подготвили свежи награди и специална игра, с която да се предизвикате, така че не пропускайте да се включите в нея!

За StorPool

StorPool е изцяло българска компания, която разработва собствен software-defined storage продукт, използван от десетки компании по цял свят. Уникалното софтуерно решение помага на големи корпорации, cloud билдъри, SaaS вендори, MSPs, хостинг и cloud доставчици да предоставят бързи и надеждни услуги на своите клиенти. StorPool е сред малкото български компании, успешно развили се от стартъп до глобален storage вендор, чийто продукт е разпознаваем по целия свят. 

Компанията е основана като start-up през 2011 година и от тогава не спира да се разраства и да печели заслужени позиции на глобалния пазар за сторидж решения. Силната фирмена култура, която StorPool е изградила, свободата, възможността за професионално израстване и високата мотивация на служителите са едни от силните страни на компанията. С тяхна помощ StorPool съумява да разработва успешно своя софтуерен продукт и да разраства екипа си вече 9 години.

StorPool подкрепя OpenFest 2020! Включете се в играта на StorPool и спечелете mystery box

От StorPool за поредна година ще се включат като спонсор в OpenFest, най-голямото събитие за open-source решения на целия Балкански полуостров! От компанията разработчик на сторидж решения подкрепят инициативата и стотиците ентусиасти, които ще се включат виртуално на 7 и 8 ноември на OpenFest Online Talks 2020. На събитието StorPool ще присъства освен с виртуална стая и с трима лектори, които ще споделят с вас своя опит и знания. Включете се в презентациите  “Миграция към KVM” с Венко Моянков, “Час на отворената инфраструктура” с Боян Кроснов и “Мотики 2020” с Ники Тенев. 

“В моята лекция “Миграция към KVM” ще ви представя метод за мигриране на виртуални машини от най- популярните комерсиални хипервайзори към KVM. Този метод успешно е прилаган при миграции от VMware ESXi, Microsoft Hyper-V и Citrix XenServer. Ще разгледаме кои са основните предизвикателства в този процес и как те могат да се адресират. Ще направим live demo на процеса, където ще мигрираме Windows VM от VMware ESXi към KVM. Присъединете се към OpenFest 2020, най-голямата българска конференция за open-source, и научете как да оптимизирате процеса на миграция на вашите виртуални машини! “, Венко Моянков, Solutions architect в StorPool.

И тази година от StorPool са ви подготвили страхотна игра, с която да ви предизвикат. Каним всички участници в OpenFest Online Talks да се включат в тяхната задача посветена на системната администрация. Всеки решил задачата ще получи по пощата mystery box пълен с изненади. 

Открийте условията на играта и актуалните предложения за работа на SorPool Force Page. И нека силата бъде с вас!

StorPool не спира да се разраства. Станете част от звездния им екип!

Като една от малкото IT компании в България, които разработват собствен продукт и не са част от outsourcing групата, StorPool цени високо креативността и мотивацията на хората в екипа. На тях се дължи успеха на StorPool и високите резултати, които продължават да постигат всяка година. 

От компанията вярват, че всяка водеща компания е продукт на изключителни хора. Работят усилено, за да изградят световна иновация от България. Поставят целите си високо и не спират да търсят проактивни хора, които мислят извън рамката и ще станат част от изграждането на нещо специално! 

Стани част от екипа на StorPool! Приеми предизвикателството, като изпратиш CV на force@storpool.com

7-и и 8-и ноември 2020 г.
онлайн

Спонсори

suse logosumup logoVMWARE Bulgaria logohalo-dxLogo Paysafe_1SAP

Партньори

Място: онлайн