Екип

Организационният екип на OpenFest не е константа. Той се мени всяка година, за всяко събитие. Но всички в него са обединени от желанието да помагат събитието да стане факт и да е по-добро от предишното. Всеки прави по нещо малко, или пък по нещо по-голямо, но благодарение на всички OpenFest е това, което е днес – едно невероятно събитие на българската open source общност.

Ако искате и вие да сте част от екипа, пишете ни!

Яна Петрова

Яна Петрова се грижи за комуникацията между екипа, лекторите и отговорните лица, необходими за случването на събитието.

Мариян Маринов

Мариян Маринов е другият координатор на организационния екип. В отбора е от 2005г.

Васил Колев

Васил Колев е от ветераните в екипа. Всяка година на неговите плещи лежат безпроблемното функциониране на мрежата и видео записването на събитието.

Стефан Леков

Стефан Леков, от 2006г. насам, е вторият отговорник по безпроблемното функциониране на мрежата и видео записването на събитието.

Олег Константинов

Олег Константинов е човекът, чиято техника използваме за видео заснемането на конференцията вече четвърта година подред.

Христина Недкова

Христина Недкова е координатор на организационния екип от 2005г. и човекът, с когото най-често ще си говорите когато има работа за вършене.

Горица Белогушева

Горица Белогушева помага тук-там с някой текст и други дреболии.

Петко Борджуков

Петко Борджуков се занимава професионално с Ruby и по-точно разработва и поддържа приложения, базирани на Ruby on Rails. В свободното си време е член на initLab и студент във ФМИ на СУ, помага на Open Source проекти (основно gem-ът libv8) и ходи по конференции.

Красимир Цонев

Красимир Цонев работи като front-end developer и от време на време като дизайнер. Обича JavaScript и в частност Node.js. Автор на книгата „Node.js blueprints“ с удоволствие работи по Open Source проекти. Чест посетител на конференции по света и у нас.

Стефан Вартоломеев

Стефан е програмист от светлата страна (a.k.a. Java), но не харесва тежките Enterprise изпълнения, а предпочита минималистичния дизайн. От скоро е запален по startup-и а от повече – по конференции.

Явор Стефанов

Явор обича да помага на различни Open Culture и Civic Hacking проекти, хвърля по едно рамо за мрежата и по дребни организационни неща свързани със сайта.

4-ти и 5-ти ноември 2017 г.
форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

Спонсори

SAP Labs Bulgarialuxoft logoIPACCTsuperhosting logoOracle

Партньори

cokitchen logo

Място: форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

С тролей

Тролеи 5 и 8 до спирка София Тех Парк.

Тролей 4 до спирка Площад на авиацията.

С автобус

Автобуси 84, 184 и 306 до спирка София Тех Парк.

Автобус 305 до спирка Площад на авиацията.

Карта на всички маршрути (натиснете върху нея, за да увеличите изображението):

Карта на OpenFest