Благодарим за подкрепата на SiteGround

SiteGround е международна технологична компания с офиси в София, Пловдив, Стара Загора, Мадрид и близо 500 служители, работещи от офисите или отдалечено от над 13 държави. Основана през 2004 година в България, днес компанията е един от водещите доставчици на хостинг софтуер и услуги в света. Хоства над 800 000 сайта и има пет дата центъра на три континента. SiteGround има силно иновативен подход в уеб хостинг услугите, като разработва инфраструктурата си и целия софтуерен stack изцяло вътрешно.

Възможността да имат директно влияние с работата си върху процесите и иновациите в услугите и продуктите е причина за силната мотивация на екипа от софтуерните инженери на компанията. ReactJS, React Native, Redux and Webpack са някои от примерите, които SiteGround използва при разработката на клиентските си интерфейси.

За тях усърдната работа и професионалното развитие са също толкова важни, колкото и забавлението. Ако търсите място, където да развивате уменията си, да работите върху интересни и предизвикателни проекти, да виждате ефекта от работата си веднага и да работите за компания от световна величина, но с човешко лице, ще се радваме да се запознаем.

https://jobs.siteground.bg

4-ти и 5-ти ноември 2017 г.
форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

Спонсори

SAP Labs BulgariaIPACCTsuperhosting logoluxoft logoOracle

Партньори

cokitchen logo

Място: форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

С тролей

Тролеи 5 и 8 до спирка София Тех Парк.

Тролей 4 до спирка Площад на авиацията.

С автобус

Автобуси 84, 184 и 306 до спирка София Тех Парк.

Автобус 305 до спирка Площад на авиацията.

Карта на всички маршрути (натиснете върху нея, за да увеличите изображението):

Карта на OpenFest