Обратна връзка и status update

Ще се радваме на обратна връзка от ваша страна – да кажете какво ви е харесало, какво не, какво бихте искали за догодина и каквото друго ви хрумне във връзка със събитието.

Следва кратък status update:

Видео записите в момента се обработват и се надяваме в рамките на следващите две седмици да се появят на сайта и по нормалните канали. Благодарим ви предварително за търпението 🙂

Мрежовият екип подготвя post-ове за изграждането на мрежата, работата и по време на fest-а и малко статистики, надяваме се да са ви интересни. Другите екипи подготвят подобни статистики (изпити течности и изядени неща). И тях ще споделим 🙂

Като цяло, всичките неща ще се случват по-бавно, понеже в момента екипът още реанимира и има нужда да навакса с работата, съня, виждането с близки хора и други подобни човешки дейности.

8 Отговори на “Обратна връзка и status update”

 1. Dimitar каза:

  Здравейте,

  Идеята да не се препълват залите и да се прожектират лекциите в други зали звучи добре, но като цяло не ми допадна. Идеята да отида на openfesta-a бе, за да съм на живо в залата, да могат да се задават въпроси и т.н., а не да гледам един екран. Ако ми беше да гледам екрана мога да го направя от вкъщи без да ходя до там.

  • Владо каза:

   Решението с overflow залите беше по-добрият вариант спрямо този закъснели за дадена лекция да създадат неудобство на тези, дошли на време и да пречат на лектора с всичкия шум, който се създава от отворените врати и разместването на хората, за да намери човек подходящо място за гледане. В overflow залата можеш да дискутираш с много други хора темата, а освен това лекторите са достатъчно отворени и дружелюбни, че да можеш да зададеш всеки въпрос директно на тях след лекцията им, така че не се обезсмисля идването ти на феста.

 2. Добромир Кралев каза:

  Може би ще е добре заведенията около феста да са известени предварително, за наплива от хора събота и неделя и поръчките да стават по-бързо (готово обедно меню и тн.)

  Лекциите тази година бяха доста добри.

  Keep it up guys 😛

  • Владо каза:

   Заведенията бяха публикувани на сайта доста преди събитието. Не можем да се ангажираме с поръчки за всеки поотделно, та в общи линии това, което можем да направим е да предупредим заведенията, че ще имат наплив от хора двата дни – останалото не зависи от нас.

 3. Николай каза:

  Много добра организация.

  Като теми, лекциите бяха по-зле от преди 1-2 години, но това зависи от личните предпочитания.

  Хареса ми идеята за не-програмистки лекции.

  Съшо баниците бяха яки…

 4. Георги каза:

  Здравейте,

  Първо искам да ви благодаря отново на всички вас за това което правите всяка година! Браво! Браво! Браво!

  Говорихме си на партито с Боби как през 2005година на OpenFest е имало 70 човека, 9 години по късно има 750 устройства закачени за мрежата предполагам броят на посетителите е бил поне 2-3-4 пъти повече. (Мариян за догодина да направи едно устройство от Ардуино за преброяване на посетителите.)

  По голяма обратна връзка от това, че хората се увеличават в големи проценти всяка година не виждам. Това препраща към това че има нужда от такива форуми, дори бих казал че само веднъж в годината не е достатъчно! Но имайки предвид, че обикаляте страната и това какви усилия ви коства ще се задоволим и с 2 дни в годината (последните два реда ги казах да не ме намрази екипа и ми бомбандира пощата.. 😉 )

  Поздравявам ви за Workshop-те, в тази посока трябва да мислите според мен, така посетителите от пасивни слушатели стават активни! Видяхме залите бяха малки, не съм съгласен с горното мнение, за допълнителните зали, те бяха добър алтернативен вариант. Ако е толкова драма, за въпроса какъв е проблема да включим IRC или друга алтернатива. До година ако има възможност за по големи зали ще е чудесно.

 5. Всичко беше много добре направено и организирано!
  Може би за догодина ще трябват по-големи зали.
  Поздрави на целия екип по организацията 🙂

 6. Много ми хареса събитието. И поздравления за организацията ! Мащабно, със стил при това. Никой няма да повярва, че е доброволно, некомерсиално събитие. Присъствал съм на събития с порядъци по-голям бюджет, но отчайващо скучни. А това – освежаващо ! Едно предложение – коментари да могат да се оставят не само тук, но и под лекциите. Лекцията (представянето) да се счита за блог публикация и под нея да се коментира, така както под новините. Сигурно ще има какво да се каже – да се добави, по темата, да се похвалят или разгромно разкритикуват авторите.
  Също и да могат да се публикуват (някъде) снимки. Нещо като фотогалерия от участниците. Направени са хиляди снимки, но опитай се да си намериш и запазиш една. И то от лекцията, на която не си бил !? Добре, има видео, но след 2 седмици е много късно – вече отдавна ще сме на друга вълна … Поздравления !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

EVENT_TIME
VENUE_LOCATION

Спонсори

bgERP

Партньори

Място: VENUE_LOCATION

С метро

Интерпред се намира в непосредствена близост до спирка “Жолио Кюри” на софийското метро.
Карта на метрото | Разписание