SAP подкрепя OpenFest 2022

“Строим мостове, а не силози” е една от основните ни ценности в SAP и именно нея припознаваме в open-source темата – колкото повече споделяме, толкова по-способни сме да се развиваме. Затова сме активен contributor, потребител и създател на open-source софтуер и сме щастливи, че за поредна година имаме възможност да подкрепим OpenFest.

Компанията вярва в Open-Source, Open Standards и Open APIs и активно contribute-ва в следните проекти с отворен код и фондации: Linux Foundation, Apache Software Foundation, Eclipse Foundation, Cloud Native Computing Foundation, Cloud Foundry Foundation, Continuous Delivery Foundation, OpenAPI, OpenJDK, ToDo Group, Open Invention Network.

Специалисти от развойния център на SAP в София – SAP Labs България, работят по някои от ключовите проекти с отворен код на компанията: Gardener, Kyma, OpenUI5, и допринасят към развитието на най-популярните технологии в cloud-native общността като Kubernetes.

Научете повече за SAP Open-Source Projects:

https://developers.sap.com/open-source.html

http://github.com/sap

Очакваме ви на нашия щанд – подготвили сме интересни логически задачи и награди!

Повече за нас
SAP партнира с над 23 000 компании в повече от 140 страни, близо 110 000 служители от над 155 националности, и има над 50-годишна история. Създаден през 2000 г., развойният център на SAP в София, SAP Labs България, е едно от ключовите и стратегически подразделения на SAP SE. В компанията работят над 1400 професионалисти, като над 80% от екипите работят по теми, свързани с облачни технологии.

15 и 16 октомври 2022 г.
форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

Спонсори

storpool logoipacct logo

Партньори

initlab logocokitchen logodevbg logo

Място: форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

С тролейбус

Тролеи 5 и 8 до спирка София Тех Парк.

Тролей 4 до спирка Площад на авиацията.

С автобус

Автобуси 73, 84, 184 и 306 до спирка София Тех Парк.

Автобус 305 до спирка Площад на авиацията.

Карта на всички маршрути (натиснете върху нея, за да увеличите изображението):

Карта на OpenFest