Софтуер АГ с щанд на OpenFest

Софтуер АГ е глобален технологичен лидер. Основана преди 50 години в Германия, компанията не спира да разработва високотехнологични продукти и да въвежда иновационни решения за по-успешен бизнес и по-добър свят. Създател на първата по рода си Дигитална Бизнес Платформа с богато портфолио от продукти, базирани на отворени стандарти и независими технологии, Софтуер АГ е признат лидер от водещи ИТ анализатори и предпочитан избор на компании от целия свят като доверен партньор по пътя на дигиталната им трансформация. Компанията е в топ 25 ИТ компании в света, като заедно с ключови клиенти разработва революционни технологични решения, включително в сферата на облачните услуги и IoT, които променят начина ни на живот. Над 4 700 служители в повече от 70 страни градят дигиталното ни бъдеще днес. Офисът в България е създаден през 2006 година и в него работят 250+ служители.

Заповядайте на щанда на Софтуер АГ, където HR и технически консултанти могат да ви дадат информация за революционните решения на компанията в сферата на индустриалния интернет на нещата, за портфолио от близо 200 продукта и не на последно място да ви разкажат за възможности за кариера в българския офис – ключов R&D хъб за компанията. Софтуерните им инженери са на ваше разположение, за да поговорите и по актуални технически теми и да обмените опит. Подготвили са подаръци и забавления, а вие си пригответе усмивки и ентусиазъм. 🙂

Разгледайте и нашите свободни позиции и научете повече за възможностите за кариера в България: https://jobs.softwareag.com/search/?q=bulgaria.

2-ри и 3-ти ноември 2019 г.
форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

Спонсори

konsulko_logosumupPaysafeSAPVMWARE Bulgaria logoZoiperontotext logoIPACCTSAG

Партньори

Място: форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

С тролей

Тролеи 5 и 8 до спирка София Тех Парк.

Тролей 4 до спирка Площад на авиацията.

С автобус

Автобуси 84, 184 и 306 до спирка София Тех Парк.

Автобус 305 до спирка Площад на авиацията.

Карта на всички маршрути (натиснете върху нея, за да увеличите изображението):

Карта на OpenFest