Спонсори и партньори

Ако имате желание да подпомогнете най-голямата българска конференция, насочена към Free & Open Source Software и свободното споделяне на знания, можете да се свържете с нас на:

Яна Петрова (email: yana@openfest.org)

initLab е Hackerspace на София, място за събиране на различни хора с хакерско мислене и интересни идеи.

SAP

SAP работи с над 437 000 клиенти в 180 страни, повече от 98 000 служители в 140 локации по света, и има над 46-годишна история. Създаден преди 19 години, развойният център на SAP в София, SAP Labs Bulgaria, е едно от ключовите и стратегически подразделения на SAP SE. В момента в компанията работят над 930 професионалисти, като над 75% от екипите работят по теми, свързани с облачни технологии. SAP Labs Bulgaria има ключова роля в дефинирането и разработването на облачната платформа на SAP – SAP Cloud Platform.

StorPool е българска компания, предлагаща software-defined storage. Решението, което компанията разработва, се използва от големи компании, SaaS вендори, MSPs, хостинг и клауд доставчици. StorPool е сред малкото български компании, успешно развили се от стартъп до глобален storage вендор, чийто продукт е разпознаваем по целия свят. Компанията е основана през 2011 и се развива с бързи темпове. StorPool вярва, че зад всяка иновация и успешен продукт, стои екип от изключителни хора.