Консулко Груп се радва да подкрепи OpenFest

Konsulko

Консулко Груп се радва, че отново има възможността да подкрепи Openfest 2019 на 2-3 ноември в София. Като екип, част от open source обществото и ветерани в индустрията, ние винаги се радваме да подкрепяме важни събития за технологии с отворен код.

Базирана в Калифорния, Консулко работи с клиенти от Северна Америка, Европа и Азия, за да разработва, поддържа и развива open source продукти. Нашият Европейски клон е базиран в София. Фокусът на Консулко е разработка, оптимизация, внедряване и поддръжка на софтуер за широка гама клиенти от областите на автомобилната индустрия, телекомуникациите, индустриалната автоматизация, медицинската техника и IoT.

Нашите опитни инженери работят по Linux ядрото и други open source проекти още от края на 90-те години. Допринесли сме за развитието на множество добре познати open source проекти като Linux ядрото, U-Boot, Yocto Project, OpenEmbedded, AGL и GENIVI. Нашите инженери имат важна роля в големи софтуерни проекти на Google, Sony, NEC, Nokia, Nvidia, MIPS, Texas Instruments, NXP, Juniper Networks, Huawei, Robert Bosch, Groupe PSA, и Jaguar Land Rover.

Ако присъствате на OpenFest, ще се радваме да обсъдим как нашият инженерен опит може да помогне на Вашия проект. Ако сте софтуерен инженер със страст за Linux, моля, свържете се с нас по време или след OpenFest, за да се присъедините към екипа на Консулко.

2-ри и 3-ти ноември 2019 г.
форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

Спонсори

IPACCTSAPZoiperontotext logosumupPaysafeVMWARE Bulgaria logoSAGkonsulko_logo

Партньори

Място: форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

С тролей

Тролеи 5 и 8 до спирка София Тех Парк.

Тролей 4 до спирка Площад на авиацията.

С автобус

Автобуси 84, 184 и 306 до спирка София Тех Парк.

Автобус 305 до спирка Площад на авиацията.

Карта на всички маршрути (натиснете върху нея, за да увеличите изображението):

Карта на OpenFest