Консулко Груп се радва да подкрепи OpenFest

Консулко Груп се радва, че ще има възможността да подкрепи Openfest 2018 на 3-4 ноември в София. Като екип част от open source обществото и ветерани в индустрията ние винаги се радваме да подкрепяме събития за технологии с отворен код.

Базирана в Калифорния, Консулко работи с клиенти от Северна Америка, Европа и Азия, за да разработва, поддържа и развива open source продукти. Нашият европейски клон е базиран в София. Фокусът на Консулко е разработка, оптимизация, внедряване и поддръжка на софтуер за широка гама клиенти от областите на автомобилната индустрия, телекомуникациите, индустриалната автоматизация, медицинската техника и IoT.

Нашите опитни инженери работят по Linux ядрото и други open source проекти още от края на 90-те години. Допринесли сме за развитието на множество добре познати open source проекти като Linux ядрото, U-Boot, Yocto Project, OpenEmbedded, AGL и GENIVI. Нашите инженери имат важна роля в големи софтуерни проекти на Google, Sony, NEC, Nokia, Nvidia, MIPS, Texas Instruments, NXP, Juniper Networks, Huawei, Robert Bosch, Groupe PSA и Jaguar Land Rover.

Ако присъствате на OpenFest, ще се радваме да обсъдим как нашият инженерен опит може да помогне на Вашия проект. Ако сте софтуерен инженер със страст за Linux, моля, свържете се с нас по време или след OpenFest, за да се присъедините към екипа на Консулко.

3-ти и 4-ти ноември 2018 г.
форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

Спонсори

TelebidPro_logoIPACCTSAP Labs Bulgariakonsulko_logoVMWARE Bulgaria logoBULPROS LOGO CMYKUber logoLeanplum logo

Партньори

digital-republic-logocokitchen logo

Място: форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

С тролей

Тролеи 5 и 8 до спирка София Тех Парк.

Тролей 4 до спирка Площад на авиацията.

С автобус

Автобуси 84, 184 и 306 до спирка София Тех Парк.

Автобус 305 до спирка Площад на авиацията.

Карта на всички маршрути (натиснете върху нея, за да увеличите изображението):

Карта на OpenFest