Екип

Организационният екип на OpenFest не е константа. Той се мени всяка година, за всяко събитие. Но всички в него са обединени от желанието да помагат събитието да стане факт и да е по-добро от предишното. Всеки прави по нещо малко, или пък по нещо по-голямо, но благодарение на всички OpenFest е това, което е днес – едно невероятно събитие на българската open source общност.

Ако искате и вие да сте част от екипа, пишете ни!

Яна Петрова

Яна Петрова се грижи за комуникацията между екипа, лекторите и отговорните лица, необходими за случването на събитието.

Мариян Маринов

Мариян Маринов е другият координатор на организационния екип. В отбора е от 2005г.

Васил Колев

Васил Колев е от ветераните в екипа. Всяка година на неговите плещи лежат безпроблемното функциониране на мрежата и видео записването на събитието.

Стефан Леков

Стефан Леков, от 2006г. насам, е вторият отговорник по безпроблемното функциониране на мрежата и видео записването на събитието.

Олег Константинов

Олег Константинов е човекът, чиято техника използваме за видео заснемането на конференцията вече четвърта година подред.

Христина Недкова

Христина Недкова е координатор на организационния екип от 2005г. и човекът, с когото най-често ще си говорите когато има работа за вършене.

Горица Белогушева

Горица Белогушева помага тук-там с някой текст и други дреболии.

Петко Борджуков

Петко Борджуков се занимава професионално с Ruby и по-точно разработва и поддържа приложения, базирани на Ruby on Rails. В свободното си време е член на initLab и студент във ФМИ на СУ, помага на Open Source проекти (основно gem-ът libv8) и ходи по конференции.

Красимир Цонев

Красимир Цонев работи като front-end developer и от време на време като дизайнер. Обича JavaScript и в частност Node.js. Автор на книгата „Node.js blueprints“ с удоволствие работи по Open Source проекти. Чест посетител на конференции по света и у нас.

Стефан Вартоломеев

Стефан е програмист от светлата страна (a.k.a. Java), но не харесва тежките Enterprise изпълнения, а предпочита минималистичния дизайн. От скоро е запален по startup-и а от повече – по конференции.

Явор Стефанов

Явор обича да помага на различни Open Culture и Civic Hacking проекти, хвърля по едно рамо за мрежата и по дребни организационни неща свързани със сайта.

7-ми и 8-ми ноември 2015 г.
Зала "България", София, България

Спонсори

Партньори

Място: Зала "България", София, България

С метро

Зала „България“ се намира до Градската градина на София (бившия Мавзолей). Най-близката спирка на метрото е „Сердика“.
Карта на метрото | Разписание