Тениски и чаши от OpenFest 2015

За последните няколко години OpenFest стана още по-голям. С множество международни лектори, редовни гости от съседните ни държави, няколко на брой лекционни потока и над 3000 посетители за миналата година. Тъй като събитието е без вход или дори предварителна регистрация, това неминуемо се отрази и на увеличението на разходите за провеждането му.

Всяка година OpenFest се случва благодарение както на спонсори, така и на много лични дарения. Затова, ако не сте успели да присъствате на OpenFest 2015 и да се сдобиете с тениска от събитието срещу дарение, то сега имате възможност да го направите. Като допълнение, имаме и чаши 🙂

IMG_1717

Разполагаме с ограничен брой тениски от почти всички размери, както дамски, така и мъжки. Цветовете им са синьо, черно и тъмнолилаво, а на гърбовете си имат Tux или излитащо от клетката си пиле. Можете да получите тениска или чаша срещу минимално дарение от 20 лв., като плащането и получаването могат да се случат лично (за град София), по банков път или с наложен платеж (за цялата страна).

За поръчки или въпроси, моля пишете на info@openfest.org

7-ми и 8-ми ноември 2015 г.
Зала "България", София, България

Спонсори

Партньори

Място: Зала "България", София, България

С метро

Зала „България“ се намира до Градската градина на София (бившия Мавзолей). Най-близката спирка на метрото е „Сердика“.
Карта на метрото | Разписание