Заедно в час на OpenFest 2015

Фондация Заедно в час ще се включи в OpenFest 2015 както чрез лекцията „Образование 3.0“ на Иван Господинов, настоящ учител по програмата, така и чрез щанд, който можете да посетите през целия ден в неделя и да разберете повече за организацията. В момента тече процесът по кандидатстване за Заедно в час, като първият краен срок е 10.11. Можете да разберете повече и на www.zaednovchas.bg.

ЗАЕДНО В ЧАС / TEACH FOR BULGARIA e неправителствена организация, която наема най-способните и амбициозни хора за преподаватели в български държавни училища, като по този начин гарантира достъпа до качествено образование на всяко дете, независимо къде живее и какви са финансовите възможности на родителите му.

Заедно в час е партньор на международната организация Teach For All, обединяваща сродни организации в 30 държави по света, като САЩ, Великобритания, Испания, Нова Зеландия и Япония.

Програмата е насочена към студенти в последната година от своето образование, както и към специалисти от различни професионални области, отличаващи се с постоянство, упорита работа и стремеж към постижения. Участието в Заедно в час започва с интензивно обучение по международно утвърдения модел „Преподавай като лидер“, последвано от работа в училище за период от две години. Учителите на Заедно в час преподават на деца от семейства в неравностойно положение, предавайки им уменията, нагласите и знанията, които да им позволят да намерят успешна бъдеща реализация.

7-ми и 8-ми ноември 2015 г.
Зала "България", София, България

Спонсори

Партньори

Място: Зала "България", София, България

С метро

Зала „България“ се намира до Градската градина на София (бившия Мавзолей). Най-близката спирка на метрото е „Сердика“.
Карта на метрото | Разписание