Работилници по тъкане на OpenFest 2019

Тази година имаме още една прекрасна новина. За първи път в рамките на OpenFest ще имаме работилници по тъкане, подходящи както за деца, така и за възрастни. Ето и малко повече информация за лекторката, както и самите работилници и Ваня, която ще ги води.

Ваня Проданова е телекомуникационен инженер, заета в сферата на ITIL/Service Management. В свободното си време организира класове по тъкане за деца и възрастни във и извън рамките на ателие taka-ti.com. Прави втора магистратура Начална училищна педагогика в СУ и силно вярва във връзките между Art, Design, Science и Engineering.

Работилниците по тъкане са подходящи за деца над 6г. и възрастни. Работи се в малка група от четирима. В рамките на два часа всеки записал се ще може собственоръчно да изработи и отнесе вкъщи текстилна тъкан с цветове по свой избор. Тъкането, подобно на оригами, се извършва с лява и дясна ръка недоминантно и подкрепя умения за сръчност, съсредоточеност, цветоусещане, творчество и логика.

Тъй като местата за работилничката ще са ограничени, записването ще става в деня на събитието, в Експо зоната ни, докато местата се запълнят. А ето и какви ще са часовете на провеждане:

Събота
11:30 – 13:30 (4 души) и 15:30-17:30 (отново 4 души)
Неделя
11:30 – 13:30 (4 души) и 15:30-17:30 (отново 4 души)

2-ри и 3-ти ноември 2019 г.
форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

Спонсори

ontotext logoSAPsumupSAGkonsulko_logoIPACCTZoiperVMWARE Bulgaria logoPaysafe

Партньори

Място: форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

С тролей

Тролеи 5 и 8 до спирка София Тех Парк.

Тролей 4 до спирка Площад на авиацията.

С автобус

Автобуси 84, 184 и 306 до спирка София Тех Парк.

Автобус 305 до спирка Площад на авиацията.

Карта на всички маршрути (натиснете върху нея, за да увеличите изображението):

Карта на OpenFest