Екипите на Paysafe в София създават иновации в дигиталните разплащания на глобално ниво


За поредна година Paysafe подкрепя OpenFest, за което екипът ни е изключително благодарен!

Paysafe е водещ глобален доставчик на цялостни платежни решения. Основната цел на компанията е да позволи на бизнеса и потребителите да се свързват и осъществяват трансакции безпроблемно, като използват водещи за индустрията възможности в обработването на разплащания, дигитални портфейли и онлайн парични решения.

С над 20 години опит в областта на дигиталните разплащанията, обем на транзакциите от 98 милиарда долара през 2019 г., с приблизително 3 000 служители в 12+ световни локации, Paysafe свързва бизнесите и потребителите чрез 70 вида варианти за разплащане в повече от 40 световни валути. Офисът в София е основен двигател за развитието на глобалния бизнес на компанията в областта на разплащанията. Той разработва дигитални продукти за разплащания и парични трансфери, обслужва клиенти и търговци по цял свят и извършва операции в направления като ИТ обслужване и инфраструктура, управление на риска и превенция на измами. Софийският офис е най-големият за компанията в глобален мащаб. Наетите над 1200 служители представляват около една трета от всички работещи в Paysafe Group. В центъра зa обслужване нa глобалните клиенти нa ĸoмпaниятa се работи с 16 чуждестранни eзиĸa.В България работи и екип от над 300 софтуерни инженери, които разработват дигиталните портфейли – Skrill и NETELLER. Paysafe може да се похвали с един от най-големите продуктови софтуерни екипи и най-големия продуктов мобилен екип, разработващ iOS и Android приложенията на компанията.

Ако искате да разберете повече какви са проектите, по които екипите на Paysafe работят, както и разнообразните технологии, използвани при разработката на продуктите на компанията, посетете виртуалната стая на Paysafe по време на OpenFest 2020.

Разгледайте отворените ИТ позиции на компанията в София тук: https://careers.paysafe.com/sofiaengineeringteams/

7-и и 8-и ноември 2020 г.
онлайн

Спонсори

suse logoLogo Paysafe_1sumup logoSAPhalo-dxVMWARE Bulgaria logo

Партньори

Място: онлайн