Treasure Hunt със SAP Labs Bulgaria

sap-treasurehunt

Екипът на OpenFest благодари на SAP Labs Bulgaria за подкрепата на събитието. SAP Labs Bulgaria са наш спонсор за втора поредна година и искат да ви придизвикат в интересна игра.

Открийте скритите кодове по време на OpenFest 2015 и спечелете фитнес гривна Garmin vivofit!

Начален час на играта: 10:00 ч., 7-ми ноември, събота
Краен час на играта: 17:00 ч., 8-ми ноември, неделя

Участието в играта изисква интернет и смартфон или лаптоп. Търсете кодове, регистрирайте ги на http://bit.do/treasureHunt и събирайте точки. Тримата събрали най-много точки ще получат награда – по една фитнес гривна Garmin vivofit. Кодовете се намират на най-различни места из цялото пространство на конференцията (зали, коридори, фоайета и т.н.). Някои кодове са по-скрити, други са по-явни. За да получите точки в някои случаи ви е достатъчен намерения код, в други ще трябва да решите загадка. Победителите от играта ще бъдат обявени на закриването на конференцията на 8-ми ноември, неделя.

Допълнителна информация:
Текущото класиране по време на играта няма да е видимо. Целта е всеки участник да може да открие сам всички кодове, без да се изкушава да попита за жокер някой, който вече ги е открил. Ако накрая има хора с равен брой точки, то за победител се приема този, който пръв ги е събрал. Ако някой от победителите не присъства на закриването на OpenFest 2015, то той ще бъде уведомен с имейл кога и къде би могъл да си получи наградата.

sap-nagrada

Изполвайте #WinWithSAP в социалните мрежи и го следете за информация, свързана с играта.

7-ми и 8-ми ноември 2015 г.
Зала "България", София, България

Спонсори

Партньори

Място: Зала "България", София, България

С метро

Зала „България“ се намира до Градската градина на София (бившия Мавзолей). Най-близката спирка на метрото е „Сердика“.
Карта на метрото | Разписание