Благодарим на E-CARD за подкрепата

OpenFest се случва за тринадесета поредна година както благодарение на даренията, които получаваме от гостите ни, така и с помощта на нашите спонсори. Благодарим на E-CARD, че тази година подкрепиха събитието.

E-CARD е българска софтуерна компания, която вече 15 години стабилно расте и развива екип от професионалисти. Една от основните цели на компанията е да развива и инвестира в добри идеи и добри програмисти и девелопъри, затова и тази година подкрепя OpenFest.

Проектите на компанията са познати на всеки, защото включват много от популярните ТВ продукции, игри и сайтове за услуги. Динамиката на процесите и проектите на E-CARD изискват постоянно развитие, затова тази година по време на OpenFest ще можете да се включите в томбола за 20 специализирани качествени издания на различни теми – MySQL, FreeBSD, Perl, MariaDB, JS, HTML5. Посетете киоските на E-CARD на феста или сайта openfest.e-card.bg в дните на събитието, изберете книга и се запишете за участие с email. Спечелилите ще бъдат изтеглени на живо по време на закриването на OpenFest на 8 ноември.

7-ми и 8-ми ноември 2015 г.
Зала "България", София, България

Спонсори

Партньори

Място: Зала "България", София, България

С метро

Зала „България“ се намира до Градската градина на София (бившия Мавзолей). Най-близката спирка на метрото е „Сердика“.
Карта на метрото | Разписание