Екипите на Paysafe трансформират индустрията за онлайн плащания на глобално ниво – разберете повече на щанда на Paysafe

Paysafe е водещ глобален доставчик на цялостни платежни решения. Основната цел на компанията е да позволи на бизнеса и потребителите да се свързват и осъществяват трансакции безпроблемно, като използват водещи за индустрията възможности в обработването на разплащания, дигитални портфейли и онлайн парични решения.

С над 20 години опит в областта на дигиталните разплащания, обем на транзакциите от 56 милиарда долара и приблизително 3 000 служители в 12+ световни локации, Paysafe свързва бизнесите и потребителите чрез 200 вида варианти за разплащане в повече от 40 световни валути. 

Офисът в София е основен двигател за развитието на глобалния бизнес на компанията в областта на разплащанията. Той разработва дигитални продукти за разплащания и парични трансфери, обслужва клиенти и търговци по цял свят и извършва операции в направления като ИТ обслужване и инфраструктура, управление на риска и превенция на измами. 

Софийският офис е най-големият за компанията в глобален мащаб. Наетите 1000 служители представляват около една трета от всички работещи в Paysafe Group. В центъра зa oбcлyжвaнe нa глoбaлнитe ĸлиeнти нa ĸoмпaниятa се работи с 16 чyждecтpaнни eзиĸa.

В България работи и екип от 200 софтуерни инженери, които разработват дигиталните портфейли – Skrill и NETELLER. Paysafe може да се похвали с един от най-големите продуктови софтуерни екипи и най-големия продуктов мобилен екип, разработващ iOS и Андроид приложенията на компанията.

Ако искате да разберете повече какви са проектите, по които екипите на Paysafe работят, както и разнообразните технологии, използвани при разработката на продуктите на компанията, посетете щанда на Paysafe по време на OpenFest 2019.

Разгледайте и втория офис на Paysafe в Garitage Park в София: https://my.matterport.com/show/?m=3DamGy3HqUz

2-ри и 3-ти ноември 2019 г.
форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

Спонсори

IPACCTkonsulko_logoZoiperVMWARE Bulgaria logoPaysafeontotext logoSAPsumupSAG

Партньори

Място: форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

С тролей

Тролеи 5 и 8 до спирка София Тех Парк.

Тролей 4 до спирка Площад на авиацията.

С автобус

Автобуси 84, 184 и 306 до спирка София Тех Парк.

Автобус 305 до спирка Площад на авиацията.

Карта на всички маршрути (натиснете върху нея, за да увеличите изображението):

Карта на OpenFest