Спонсори и партньори

Ако имате желание да подпомогнете най-голямата българска конференция, насочена към Free & Open Source Software и свободното споделяне на знания, можете да се свържете с нас на:

Яна Петрова (email: yana@openfest.org)
Васил Колев (тел. + 359 888508044, email: vasil@openfest.org)

SAP Labs Bulgaria

SAP работи с над 355 000 клиенти в над 190 страни, повече от 87 100 служители от 150 различни националности, и има над 45-годишна история. Създаден преди 17 години, развойният център на SAP в София е едно от ключовите и стратегичеки подразделения на SAP SE. В компанията над 730 софтуерни професионалисти работят в областта на софтуерната разработка и по последните SAP in-memory и облачни технологии.

cokitchen logo

CoKitchen е място за почитателите на добрата храна – тези, които обичат да я приготвят, и тези, които обичат да я похапват. Продуктите, които компанията използва са сезонни и внимателно подбрани, а CoKitchen може да осигури както вкусен обяд за офиса, така и интересна и полезна храна за различни събития.

initLab е Hackerspace на София, място за събиране на различни хора с хакерско мислене и интересни идеи.

София Тех Парк – Адресът на Иновациите

Онтотекст е лидер и иноватор в областите на семантичен уеб, семантичните бази данни (triplestores), компютърна лингвистика, обогатяване на метаданни и управление на знание. Компанията решава проблеми в сферите на издателския онлайн бизнес, медии, изследователската дейност на фармацевтичните компании, уеб анализа, работа с големи бази данни.

Персонализираните решения на Anakatech включват онлайн HTML5 базирани игрови платформи за скретч карти, слот машини и игри с моментна печалба. Anakatech работи, за да отговаря на точни изисквания, с необходимия опит и гъвкавост, за да достави пълни решения в различни сфери на игралната индустрия. Опитните новатори на Anakatech използват доказани инструменти, които осигуряват и разработват игри, за да предоставят изключителна стойност на клиентите, както и неповторимо забавление за играчите.