BULPROS подкрепя OpenFest 2018

Участието си на OpenFest BULPROS определят като изключителна възможност да се срещнат с интересни, активни и образовани личности, както и да споделят опит, идеи и добри практики в сферата на свободния софтуер.

Първите осем години на BULPROS приличат на излитане със самолет. От основаването си през април 2010 до днес, фирмата преминава през изключително бурен растеж, за да се превърне в най-голямата технологична компания, основана в България, и една от най-бързо развиващите се ИТ компании в Централна Европа. BULPROS стартира своята дейност с петчленен екип и офис в София, а понастоящем, само осем години по-късно, може да се похвали с повече от 1200 служители и 18 офиса в Европа и Северна Америка.

BULPROS предлага иновативни решения в сферата на индустриална дигитализация, киберсигурност, решения за съвместна работа, модернизация на приложения, инфраструктурна трансформация, технологични услуги, продажби и обслужване на клиенти.

BULPROS е една от малкото български компании, които са собственици на чуждестранни дружества. През 2015 година BULPROS придобива дял в немската фирма innotec, а през 2016 закупува немската компания за киберсигурност Group Business Software (GBS). Тези и други сделки отварят много възможности за развитие на бизнеса, нови интересни проекти и нови работни места.

В тази връзка в BULPROS търсят активни и позитивни хора, които да се присъединят към непрекъснато нарастващия им екип.

Повече подробности за възможностите, които предлагат, може да научите от техните представители на щанда на BULPROS в двата дни на Open Fest 2018. Също на щанда им ще имате възможност да участвате в предизвикателна игра и да се състезавате за интересни награди.

3-ти и 4-ти ноември 2018 г.
форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

Спонсори

TelebidPro_logoUber logoSAP Labs Bulgariakonsulko_logoIPACCTLeanplum logoBULPROS LOGO CMYKVMWARE Bulgaria logo

Партньори

cokitchen logodigital-republic-logo

Място: форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

С тролей

Тролеи 5 и 8 до спирка София Тех Парк.

Тролей 4 до спирка Площад на авиацията.

С автобус

Автобуси 84, 184 и 306 до спирка София Тех Парк.

Автобус 305 до спирка Площад на авиацията.

Карта на всички маршрути (натиснете върху нея, за да увеличите изображението):

Карта на OpenFest