LeanPlum на OpenFest

TeamPlum

Запознайте се с екипа на Leanplum и научете повече за продуктовите иновации, които компанията разработва в сферата на machine learning, cross-channel automation, 1:1 personalization.

Leanplum е бързо развиваща се компания и лидер в мобилното маркетингово пространство. С инвестиция в размер на $98 мил. и офиси в София, Сан Франциско, Ню Йорк, Лондон, Амстердам и Сингапур, Leanplum трансформира мобилната ангажираност на потребители от цял свят. Ежедневно Leanplum улавя над 25 милиарда мобилни действия и позволява на световни брандове като Tinder, Grab и Tesco да създават дългосрочни, пълноценни взаимоотношения със своите клиентите чрез персонализирани кампании в реално време.

Leanplum е най-пълната платформа за мобилен маркетинг, която през 2018 година бе призната за лидер на Gartner Magic Quadrant for Mobile Marketing Platforms. Петте основни принципа и ценности на компанията: Lead Humbly, Skip Politics, Push Innovation, Be a Doer, and Show Gratitude са основополагащи за изграждането на една мултинационална компания, която е сред водещите работодатели в класации на Fortune​, ​SF Business Times​, Digiday и Entrepreneur​. Повече за културата на Leanplum можете да разберете от ​Момчил Кюркчиев, съосновател и изпълнителен директор​.

Посетете щанда на Leanplum по време на OpenFest 2018, за да научите повече и да спечелите Amazon Gift Card на стойност $100.

3-ти и 4-ти ноември 2018 г.
форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

Спонсори

konsulko_logoSAP Labs BulgariaTelebidPro_logoBULPROS LOGO CMYKIPACCTUber logoVMWARE Bulgaria logoLeanplum logo

Партньори

digital-republic-logocokitchen logo

Място: форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

С тролей

Тролеи 5 и 8 до спирка София Тех Парк.

Тролей 4 до спирка Площад на авиацията.

С автобус

Автобуси 84, 184 и 306 до спирка София Тех Парк.

Автобус 305 до спирка Площад на авиацията.

Карта на всички маршрути (натиснете върху нея, за да увеличите изображението):

Карта на OpenFest