StorPool подкрепя OpenFest

За поредна година StorPool сторидж ще подкрепи OpenFest – най-голямата конференция в България посветена на open-source технологиите. Ето и какво споделят StorPool за това, което можете да очаквате от тяхното участие тази година.

Развълнувани сме да сме част от събитие на световно ниво, което подпомага развитието на IT бранша в България и обогатява хората с безценни знания, практически примери и иновации в областта. Ако и ти си фен на open-source технологиите, интересуваш се от сторидж, инфраструктура, системна администрация и изграждане на облачни структури, ела и се срещни с нас.

За StorPool

StorPool е българска компания, разработваща софтуерни сторидж решения за изграждане на облачни структури. Нашият продукт се използва от компании, изграждащи собствен cloud (публични и частни cloud доставчици, корпорации, телекоми, cloud и хостинг доставчици и др.). StorPool е между малкото български компании, които разработват собствен продукт и изграждат глобално разпознаваем бранд.

Компанията е основана през 2011 и расте бързо по пътя си като се превръща в лидер в глобалната сторидж индустрия. Едно вълнуващо предизвикателство за всички хора, които искат да градят кариера в България, но да бъдат част от международна компания.

StorPool търси за екипа си креативни, мотивирани и проактивни хора, с които да изградят изключителен продукт.

StorPool част от OpenFest 2018

По традиция, StorPool ще изненада всички присъстващи на OpenFest с интересна и предизвикателна игра. Ще разкрием малка част от изненадата: Включете се в играта “a.php”.

Играта ще може да се играе както от щанда на StorPool, така и от ваше устройство. А за всички, разрешили загадката са подготвени приятни изненади и подаръци.

Включете се!

Станете част от екипа на StorPool

Рядко може да се срещне компания, която те изстрелва като ракета носител. Ставайки част от екипа на StorPool можете да сте сигурни, че инвестирате в своята кариера и ще се занимавате с интересни и любопитни задачи, които ще ви помогнат да развиете именията си.

Станете част от креативен екип от професионалисти, които дават най-доброто от себе си, за да изградят глобален софтуерен вендор.

“Ние вярваме, че всяка водеща компания е продукт на изключителни хора. Поради тази причина търсим умни, мотивирани и активни хора.”, казва Боян Иванов, управител на StorPool.

3-ти и 4-ти ноември 2018 г.
форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

Спонсори

IPACCTkonsulko_logoVMWARE Bulgaria logoBULPROS LOGO CMYKLeanplum logoUber logoTelebidPro_logoSAP Labs Bulgaria

Партньори

cokitchen logodigital-republic-logo

Място: форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

С тролей

Тролеи 5 и 8 до спирка София Тех Парк.

Тролей 4 до спирка Площад на авиацията.

С автобус

Автобуси 84, 184 и 306 до спирка София Тех Парк.

Автобус 305 до спирка Площад на авиацията.

Карта на всички маршрути (натиснете върху нея, за да увеличите изображението):

Карта на OpenFest