Благодарим за подкрепата на Anakatech

Anakatech доставя решения в различни сфери на игралната индустрия, като използва доказани инструменти и технологии, осигуряващи изключителна стойност на клиентите и неповторимо забавление за играчите.

В момента Anakatech изгражда нов R&D екип в София, който да подпомогне създаването на следващата генерация на игровата платформа на компанията. Технологичният стек включва доказани технологии с отворен код като Java и Spring за микро услугите в новата платформа, Javascript и AngularJS за потребителския интерфейс и Cucubmer за автоматизирането на QA процеса. Компанията търси и специалисти за разрастващия се център за обслужване на клиенти.

Посетителите на OpenFest са сред предпочитаните кандидати за компанията, заради тяхната креативност, любопитство и стремеж към усвояване и развиване на технологиите с отворен код. Anakatech предлага среда за открито споделяне на идеи и творчески подход към техническите решения, което подпомага усъвършенстването и надеждността на решенията, които предлага.

По време на двата дни от конференцията в периода на обедната почивка на щанда на Anaktech ще се организират игри с тестове по избор на Java или JavaScript с незабавна печалба на материална награда при правилно решен тест. В края на втория ден ще направим томбола от всички, които са участвали в играта през двата дни, независимо дали са имали верни или грешни отговори и 10 от тях ще получат Power bank.

4-ти и 5-ти ноември 2017 г.
форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

Спонсори

SAP Labs Bulgarialuxoft logoOraclesuperhosting logoIPACCT

Партньори

cokitchen logo

Място: форум "Джон Атанасов", София Тех Парк, София, България

С тролей

Тролеи 5 и 8 до спирка София Тех Парк.

Тролей 4 до спирка Площад на авиацията.

С автобус

Автобуси 84, 184 и 306 до спирка София Тех Парк.

Автобус 305 до спирка Площад на авиацията.

Карта на всички маршрути (натиснете върху нея, за да увеличите изображението):

Карта на OpenFest