OpenFest 2016 в цифри

Макар и по време на избори, OpenFest 2016 беше едно от най-големите събития за годината. То не би било възможно без подкрепата на посетителите, които дариха почти 10 000 лв., както и без нашите спонсори от bgERPCatenate, Code Runners, E-CARD, Host.bg, Luxoft, Nebosystems, Ontotext, Progress, SAP България, SiteGround, Tradeo, Uber, Xoomworks.

Благодарим също на Amare Caffe, които осигуриха ободряващо ароматно кафе в двата дни на конференцията; на Pure Water, които за поредна година се погрижиха за питейната ни вода, без да е нужно да създаваме стотици килограми боклук; на Детска къща „Приказка без край“ и Детска къща МОМО, които и през двата дни организираха кът за най-малките ни посетители; на Whisky Experience Bulgaria, които направиха партито за нашите лектори и екип наистина полезно и интересно, запознавайки ги с приликите между шотландското и ирландско уиски и българските ракии и вина.

Екипът от доброволци зад събитието тази година беше около 70 човека 🙂

Според преброяването на сини гривнички, снимки от залите и статистика от част от спонсорите ни, посетителите за двата дни на конференцията са били между 2300 и 2700 човека.

Събитието е било гледано онлайн от 924 уникални потребители за двата дни (676 за първия ден, 416 за втория ден; 168 човека, припокриващи се и за двата дни).

В wireless мрежата за двата дни е имало закачени 600 уникални устройства – 485 през първия ден и 376 през втория.

5-ти и 6-ти ноември 2016 г.
Зала "България", София, България

Спонсори

bgERPcatenate logocode runners logouber logonebosystems logoluxoft logo

Партньори

eventsmedia logoamare caffecokitchen logoDEV.BG

Място: Зала "България", София, България

С метро

Зала „България“ се намира до Градската градина на София (бившия Мавзолей). Най-близката спирка на метрото е „Сердика“.
Карта на метрото | Разписание