Детски кът на OpenFest 2016

momo

Тази година по време на OpenFest сме се погрижили и най-малките ни посетители да се забавляват и развиват нови умения. И в двата дни на събитието екип на Къщите за четящи хлапета ще се грижи за децата в периода от 11:00 до 15:00 ч. в осигурения на етаж 2 детски кът.

Екипът на Къщите ще отвори „Майсторилница за приказки“ за малки, големи и още по-големи малчугани. В работилничката малките посетителите ще творят и с думи, и с ръце.

Ще заплитат истории и ще разплитат загадки. Ще играят с думи – ще измислят и ще премислят интересни сюжети. Ще откриват нови предназначения на познати предмети и ще изобретяват нови чудати неща.

Малчовците, които предпочитат да майсторят с ръце, ще изпробват сръчността си като си изработят робот или като си направят къщичка за мини кукла и нейната миниатюрна обитателка. За любителите художници ще бъдат осигурени възможности за творчески експерименти.

Семейството на Къщи за четящи хлапета включва Детска къща „Приказка без край“ и Детска къща „МОМО“. Обучителните центрове предлагат целодневни и почасови занимания, обучителни курсове и ателиета за деца в предучилищна възраст. В програмата са включени езикови занимания за най-малките, литературни сугестопедични курсове и математически ателиета, музикална и театрална школи, класове по танци, кунг фу и йога. Годишният празничен календар на Къщите предлага богат избор от събития за деца и техните семейства.

5-ти и 6-ти ноември 2016 г.
Зала "България", София, България

Спонсори

bgERPcode runners logocatenate logoluxoft logonebosystems logouber logo

Партньори

cokitchen logoamare caffeeventsmedia logoDEV.BG

Място: Зала "България", София, България

С метро

Зала „България“ се намира до Градската градина на София (бившия Мавзолей). Най-близката спирка на метрото е „Сердика“.
Карта на метрото | Разписание