Благодарим на Uber за подкрепата!

Тази година екипът на Uber България се включва като спонсор и участник на OpenFest 2016. В рамките на събитието те планират да се запознаят и поговорят с участници, колеги и лектори.

Центърът за софтуерна разработка “Юбер България софтуер енд девелопмент” е един от шестте центъра на Uber в света, от глобално стратегическо значение за компанията, които разработват софтуерни услуги, използвани в над 400 града в 70 държави.

Компанията има за цел да предостави логистични услуги по целия свят, които да са изключително надеждни. Комбинирайки това с факта, че Uber е най-бързо развиващият се startup в световната история, превръща работата в компанията в интересно предизвикателство. За да предоставят надеждност и да се справят с големия растеж, в Uber всеки ден решават интересни софтуерни проблеми. Мащабът на работа е изключително голям и кодът, който пишат, се изпълнява на хиляди сървъри.

Uber е място, на което всяка промяна, която всеки инженер прави, мигновено достига до потребителите. Ако искате да разберете повече за компанията и технологиите, които те използват, отбийте се на щанда им по време на OpenFest 2016.

5-ти и 6-ти ноември 2016 г.
Зала "България", София, България

Спонсори

code runners logocatenate logonebosystems logoluxoft logouber logobgERP

Партньори

amare caffeeventsmedia logoDEV.BGcokitchen logo

Място: Зала "България", София, България

С метро

Зала „България“ се намира до Градската градина на София (бившия Мавзолей). Най-близката спирка на метрото е „Сердика“.
Карта на метрото | Разписание