Light conferences – повече информация

Тъй като предишният ни пост за light конференциите събуди голям интерес и се появиха въпроси, ето информацията в малко по-разширен вид.

Тази година ще вкараме нещо различно (и странно за OpenFest) в програмата – light conferences (познати още като unconferences), могат да се видят в програмата.

Light conferences са минималнистични събития, като в рамките на няколко часа група посетители ще може да обсъжда/говори по дадена тема. Целта им е да се направи свободно събитие за всички, за които лекциите не са удобен формат и предпочитат дискусиите и по-свободната атмосфера.

Тази година light conferences са три:

Admin lounge – сбирка за системни и мрежови администратори. Обсъжданията се случват във facebook групата

Civic hacking – сбирка за всички civic хакери, да могат да обсъдят и поработят върху каквото им е интересно. Това е официалният им link за събитието.

Социалната страна на open-source проектите – понеже не всички е кодене. Ако от сега се сещате за нещо, с което бихте искали да се включите, пишете на Емануил Русев на hello@erusev.com, за да се координирате.

Модераторите/организаторите на light конференциите са обявили в страниците си темите и регламента (записване за говорене и т.н.).

EVENT_TIME
VENUE_LOCATION

Спонсори

bgERP

Партньори

Място: VENUE_LOCATION

С метро

Интерпред се намира в непосредствена близост до спирка “Жолио Кюри” на софийското метро.
Карта на метрото | Разписание