За нашите спонсори Chaos Group

chaos group

Бихме желали да изразим специална благодарност към Chaos Group, които се присъединиха към компаниите, без чиято финансова подкрепа OpenFest 2014 не би бил възможен.

Chaos Group е основана през 1997 г., когато стартира като студио в сферата на 3D и анимационните услуги. По това време двамата съоснователи на компанията Петър Митев и Владимир Койлазов са студенти във ФМИ и започват да пишат софтуер. През 1999 г. двамата пускат на пазара първия си продукт – Phoenix FD, софтуер за симулация на флуиди. Три години по-късно се появява първата версия на V-Ray, един от най-успешните продукти за 3D визуализация. Това превръща компанията в световен лидер в сферата на софтуерни решения за развлекателната индустрия.

Днес Chaos Group има офиси в България, САЩ, Япония и Корея. Към този момент екипът се състои от над 140 души, отдадени на иновациите и технологиите професионалисти, доказали се в различни области. Благодарение на голямата общност от артисти и дизайнери, използващи V-Ray, многобройни филми и дизайни, създадени с V-Ray, са част oт ежедневието на всеки с достъп до телевизия, интернет или билет за кино.

Сред допирните точки на Chaos Group със света на софтуера с отворен код е рендеринг приложението V-Ray за Blender. Също като най-известното свободно приложение за 3D визуализация, Blender, самата приставка се разпространява под свободен лиценз. Освен това, водещи разработчици от екипа ще споделят как използват open source технологии за създаването нa най-иновационния продукт на компанията – V-Ray Cloud.

Вижте в какви филми и проекти е използван V-Ray през 2014 г.:
V-Ray Film & VFX Showreel 2014

Повече за Chaos Group и екипа можете да научите на www.chaosgroup.com и www.cg2.chaosgroup.com

EVENT_TIME
VENUE_LOCATION

Спонсори

bgERP

Партньори

Място: VENUE_LOCATION

С метро

Интерпред се намира в непосредствена близост до спирка “Жолио Кюри” на софийското метро.
Карта на метрото | Разписание