Благодарим на SAP Labs България

SAP Labs BulgariaИзключително сме щастливи да обявим, че тази година SAP Labs България се присъединиха към спонсорите на OpenFest 2014.

В разговорите ни с представители на компанията срещнахме много силно желание за подкрепа на събитието и за принос към софтуера с отворен код. Когато за първи път се срещнахме с тях, попитахме Стоян Велен – мениджър в компанията и един от хората направили възможно нашето партньорство – защо SAP Labs България предкрепя OpenFest 2014 и без да се замисли той ни отговори „В SAP Labs България споделяме ценностите на свободната култура, софтуера с отворен код и свободното споделяне на знания, организираме и участваме в локални open source конференции, уъркшопи и инициативи. Аз и мои колеги сме посещавали OpenFest и ще сме много горди и щастливи да сме част от него и да го подкрепяме.“

SAP Labs България е един от стратегическите центрове за софтуерна разработка на SAP и в офиса в София работят повече от 600 професионалиста. Съкращението „Lab“ произтича от английската дума „laboratory” и напълно отразява работната среда в компанията, свързана с иновации, непрекъснато усъвършенстване и обучения. SAP Labs България е място, което дава възможност на хората, които работят в компанията, да се развиват като професионалисти и да имат самочувствието, че допринасят за позитивната промяна на света, работейки по софтуерни платформи и продукти, на които се доверяват правителства, глобални корпорации и нестопански организации по цял свят. В компанията се работи по редица продукти и решения, имащи ключово значение за портфолиото на SAP. Основателни причини за гордост са приносът на компанията към революционната за целия бизнес In-Memory технология SAP HANA, както и превръщането на Лаба в ключова локация в дефинирането и разработването на облачната платформа на SAP – SAP HANA Cloud Platform, която има за цел да направи SAP и нейните клиенти първокласни „граждани“ в Облака и неговите приложения.

SAP активно сътрудничи с екосистемата и open source света, подкрепяйки и водейки проекти в най-големите фондации за отворен код. Ключови SAP продукти се базират на open source компоненти, а от своя страна компанията допринася към общността освен чрез committers и contributors и отваряйки кода на свои технологии, frameworks и инструменти.

EVENT_TIME
VENUE_LOCATION

Спонсори

bgERP

Партньори

Място: VENUE_LOCATION

С метро

Интерпред се намира в непосредствена близост до спирка “Жолио Кюри” на софийското метро.
Карта на метрото | Разписание